tisdag 23 oktober 2007

Hojsäsong -08 har börjat!

Ja så har säsongen -08 tjuvstartat med bokningar av bankörningsdagar, i alla fall va det tänkt så när Actionpics öppnade bokningen för sina körningar på Gotland ring.
Bokningen öppnade 21.30 och jag satt väl förberedd för alla platser skulle säkert bokas omgående.

Alla tänkbara data som skulle fyllas i formuläret skrev jag helt enkelt ner i ett Word dokument så att det bara va att klippa och klistra alla uppgifter. Smart, snabbt och jäkligt smidigt, nu kan jag inte missa min plats.

När klockan börjar närma sig 21.30 så öppnar jag sidan och sätter mej och uppdaterar den tills formuläret kommer upp. Mailadress, namn, postadress och grupp m.m. fylls i med rasande tempo, sedan är det bara att accepterar villkoren och skicka in anmälan.
Men av nån anledning så funkade det inte, vad missade jag att fylla i? Efter en snabb titt så ser jag inget som fattas och skickar den igen med samma resultat. Nu ser jag att alla platser redan är bokade i Licens och snabba gruppen. Jag kollar klockan och den är 21.31, altså kan det inte tagit mer än 30-45 sekunder innan dom 30 platserna tog slut i licensgruppen. Hur fan gjorde dom som han med att boka en plats.

Efter att ha surat en stund så kom jag att tänka på att det alltid finns en tråd med kölista för reservplatser om det är nån som inte betalar i tid eller inte tar sin plats av annan anledning. Snabbt in på Sporthoj och skriver upp mej, men naturligtvis så är det redan 8 som ställt sig på kö till licensgruppen den helgen.

Ja ja det är bara att ge upp och hoppas på att Ducceklubben kommer att ha körningar så det räcker och blir över under 2008.