onsdag 23 april 2008

Lilla julafton!

Äntligen hade kopplingskåpan levererats från Italien.
Så efter jobbet va det bara att ge sig av till Arboga för att inhandla lite nödvändiga prylar, inget lull lull här inte, bara ”nyttiga” saker.

Utanför butiken så hade man parkerat sitt fina tjänstefordon. Tänk att lite färg och dekaler kan göra en så ful bil riktigt läcker.

Lämplig som "depåmoppe" kanske!
Innanför dörrarna så hittade man en 1098R att dregla på! Fort förbi den för den ska inte inhandlas. Generatorkåpa, bromspump, gashandtag, kamremmar samt lite annat smått och gott fick det bli.
En liten hög med "braåha" prylar fick jag med mej hem.
Fast lite impuls shopping blev det, för medans Chrisse letar på det jag ska ha så strosar jag runt lite i butiken och då slår det mej. Jag har ju för sjutton daskat hjälmen i backen så det måste jag ju ha en ny. Så det va bara att knalla bort till hjälmarna och börja prova. Tydligen så funkar min huvudform i AGV-hjälmar, så en sån fick det bli den här gången. Inget fel på utseendet heller!
Sedan va det bara att ge sig iväg till verkstan och börja montera ett styck generatorkåpa. Jag lyckades även få till raceväxling så att jag slipper onödiga missväxlingar nu när jag vant mej med det på Hypern.
Det och lite spackling å slipning va det jag årkade i kväll, nu ska det bli soffan och en grappa som belöning.
SKÅL och GONATT