lördag 23 februari 2008

Ett hopplöst förhållande!

Vi är nog många som har haft hopplösa förhållanden. Men mitt nuvarande är fullständigt hopplöst.

Medans jag var sambo så hade jag en underbar älskarinna som heter Inga. Vi brukade träffas i vedboden, i garaget, på hojturer och när hels jag kände för att komma bort för en stund.
Men så en dag blev jag singen igen. Ja jisses, efter 10 år så bestämde man själv över sitt liv och naturligtvis blev Inga kvinnan i mitt liv. Tänk så skönt och kravlöst liv man kan ha, Inga klagar aldrig på att man jobbar för mycket, är orakad, dricker för mycket öl eller att man sover för länge på helgerna och jag får själv välja kanal på TV:n. Tänk så skönt att slippa melodifestival och sjukhusserier.

Allt va således alldeles precis så bra det alltid borde vara. Men ganska så snart så började förhållandet bli lite påfrestande. Att ha Inga som älskarinna och träffa henne när man kände behov av det va nog att föredra. Nu när vi lever i ett stadigt förhållande så började hon visa sina sämsta sidor, ja hon är faktiskt helt hopplös att leva med. Latare och mer osynlig människa än Inga får man leta efter.

Även fast Inga inte har något jobb och inte bidrar med några pengar så har hon aldrig handlat och fixat maten när man kommer hem efter en lång och jobbig dag på arbetet. Snacka om otacksam! Så om man vill bli mätt så är det bara att ställa sig vid spisen. Naturligtvis så har Inga inte tagit rätt på gårdagens disk heller så det är bara att börja röja i köket själv om det ska bli gjort. Som om inte det vore nog så står dammsugaren kvar där jag lämnade den sist och dom skitiga kallingarna ligger fortfarande på golvet vid sängen tillsammans med några unkna strumpor. Sängen är obäddad och tvätten som jag stoppade i maskinen på morgonen är inte hängd.

Så inte är Inga ett förhållande man vill satsa på i längden, nä henne ska man nog njuta av i lagoma doser som älskarinna.

Mer frukost

En lördag så finns ju lite mer tid över till frukost när man inte har arbetstider att passa.


Lite vanilj yogurt hittade jag i kylen och för att få den lite roligare så åkte två Kiwi ner i mixern. Sedan är det bara att vräkapå lite onyttig musli.
Det blev inte så illa om jag får säga det själv.