måndag 2 februari 2009

Så har även den late börjat.

Ja nu så har även jag börjat fixa hojarna inför våren och med det så kanske bloggen även kommer att uppdateras lite oftare.
När man ser och hör vad andra redan hunnit fixa så börjar man inse hur mycket man ligger efter och paniken börjar kännas när en hel månad redan hunnit gå på det nya året. Det enda jag gjort är att klä av båda skönheterna så dom står där i bara mässingen.

Så i kväll va jag ut för att försöka få något gjort. Men vad ska man börja med när man har två hojar som ska servas, lackas och en som jag dessutom ska försöka byggaom lite till.
Överväldigad av allt som borde göras så står jag och spanar efter något som int känns allt för tungt (man måste ju börja lugnt och inte förta sig).
Så ser jag den, där i ett hörn står reservtanken till Marilyn. Den fick bara grundlack förra året och sedan har jag kladdat på en massa spackel. Fram med slippapper och vattenspruta, sedan är det bara att försöka få igång slipmusklerna som har legat i dvala sedan förra våren. Som tur va så va det ett ganska enkelt jobb och efter två timmar så är grovslipningen klar. nu återstår bara finslipning så kan jag lägga på ny grundfärg igen.

Ja så mycket blev det ju inte gjort men nu har jag i alla fall börjat.