tisdag 8 april 2008

Rehabilitering av Bastarden går framåt.

I dag på dan så hade jag ett givande samtal med Italia Bike Center i Arboga Ett dyrt samtal blev det, men nu ska det mesta som behövs till både Bastarden och Hypern vara på ingående. Nästa vecka blir förhoppningsvis rena julafton.

Så efter jobbet blev det te å åka direkt till verkstan för att få lite gjort.
Den nya spartanska instrumenteringen i kolfiber börjar ta form så man kan ana hur den ska bli. Nästa steg är att få den på plats och montera varvräknade och dioder.

Sedan va det bara att dyka på ljusprojektet. Den förra lösningen va inte justerbar, men planen för den nya lösningen är att få lysena individuellt justerbara. Efter en del knåpande har jag inte kommit närmare lösningen, men lite mer kolfiber lyckades jag iallafall få dit :-)

Efter det så lyckades jag hinna med att fixa till båten så att dom nya kåporna passar. Nästa gång blir det till att fixa alla kåpstagen så dom passar (kanske man ska försöka göra dom i kolfiber).

Hem kom jag vid 23 tiden.
Då va det bara att betala ett par nya racefotpinnar till Bastarden. Så va ett till paket på väg och det liknar jul mer och mer här hemma.
Nu måste jag nog snart bestämma mej för färgsättningen och vilka dekaler jag ska ha för snart måste jag nog beställa dom också om jag ska få Bastarden klar till 1 maj.

Men nu blir det några vilodagar från verkstan för resten av veckan jag jag kommer att vara på resa, så förhoppningsvis blir det fortsättning på fredag.