fredag 14 mars 2008

Så gick en vecka till.

Så har man avverkat en vecka som resande i åsikter. Trodde aldrig att jag skulle kunna leva på att vara besserwisser (eller hette det Messerschmitt?).
Möten, möten, konferenser och ett par studiebesök avlöste varandra hela veckan och ett jäkla bilresande blev det.
Ja, jag kanske ska erkänna att det blev besök i nån bar också, fast aldrig senare än 03.00. Men då va det bra med ett studiebesök på högakusten bron dagen efter. Man blev tvångsmatad med friskluft när man stod och beundrade utsikten på 180 meters höjd.

Fast lite lärde jag mej också. Som t.ex. att när en dam talar om vilket rumsnummer hon har innan hon går från baren så är det inte för att man ska skriva upp sin grappa på hennes rum. Hon menar tydligen något helt annat. Tänk va skäll jag fick dagen efter! Ja, ja så det kan bli på konferenser :o)

På väg hem från Högakusten så paserar man Midlanda banan och då måste man självklart in och inspektera den. Men det va ju ingen uppmuntrande syn, för den va täckt med lappmögel. Men lite byggnadsarbete pågick på husen så nu när man fått in en ny delägare och nya pengar så kanske det sattsas lite mer på den banan.