tisdag 13 november 2007

Det är bra med CD-spelare i bilen!

Så va den jävla vintern här igen, med hala vägar och kalla bilar.
Jag har naturligtvis inte bytt till vinterdäck och naturligtvis inte städat garaget heller så bilen får fortfarande stå ute. Så när man kommer ut på morgonen så står där en kall och snöig bil med is på rutorna.
Det är bara att börja leta efter borste och isskrapa med andra ord. Naturligtvis så ligger båda borste och skrapa i det ostädade garaget som är 50 meter från parkeringen. Så långt har jag naturligtvis inte tid att gå, eftersom jag som vanligt är sen till jobbet.
Ja vad gör man då? Ett par kalla vantar ligger i bilen så snön går det ju ganska snabbt att bli av med utan att bli allt för kall och blöt. Sedan är det bara isen på rutorna kvar, jag har ju inte tid att vänta tills den tinat så man får ta vad man har.
In i bilen och rota och vipps så står man där med en utmärkt isskrapa i form av ett CD-fodral. Isen avlägsnas snabbt och effektivt och snart sitter man i den kalla bilen på väg till jobbet.

Tänk vad det är skönt att ha CD-spelare istället för kassettbandspelare i bilen. Kassettfodralen va ju helt värdelösa att skrapa bilrutor med i jämförelse med DC-fodralen.