lördag 19 april 2008

En helkväll med mina älskarinnor.

Efter en fullspäckad dag med möten så va planen att åka direkt från jobbet till verkstan för att få lite vettigt gjort. Väl i verkstan så va det bara att kränga av sog skjortan och dra på dom skitiga mekarkläderna och börja slipa på det som spacklades senast. Sedan så kletar man dir nytt jävla spackel för att ha nå att slipa på lite senare på kvällen, suck... är man dum eller?
Ja ja huvudsaken man har kul. Instrumenteringen monterades och passade nästan direkt, lite små justeringar så satt den som det va tänkt. Men så fort jag fått den på plats så inser jag att den är helt fel. Fan också, ja den är inte fel i den meningen att den inte funkar men nu har jag en mycket bättre ide på hur den borde seut. Det får bki ett senare bekymmer, hinner inte bygga ny till 1 maj iaf.
Inpassning av kåpor och testmontage av lysen stod på tur. Det va en hel del pickel. Lite kåpstag blev fixat och lite mer kolfibet för fästena till lysena kom på plats.

Nå mer blev säkert gjort men när jag såg att klockan va 02.00 så gav jag upp, det enda jag fått i mej efter jobbet är en julmust och en betydande hög med pepparkakor, tur att man har nödproviant i verkstan. Men nu får bli fortsättning efter att jag sovit några timmar.

Nu har klockan passerat 03.00 och jag tar en grappa och dör i soffan.
SKÅL och GOD NATT