söndag 6 april 2008

Det blir bara mer jobb.

Så har man varit i verkstan igen. Men det jävliga är att oavsett hur mycket jag gör så hittar jag på mer att göra. Nu har jag i alla fall bestämt mej för att konsentrera mej helt på Bastarden tills jag börjar få grepp om hur lång tid den kommer att ta.
Jag började med att korta kraschpuckarna så att dom sitter innanför kåpan. Då kunde man ju inte annat än börja passa in dom ”nya” kåporna.
Men innan jag kunde det så måste jag göra mej av med sidostödet. Ja, ja det blir till å köra utan stöd på Bastarden också. Sedan åkte lysen och instrumenteringen av också.
”Nya” toppkåpan har jag börjat modifiera hemma i köket fredag kväll och lördags förmiddag för att få lite annan lösning på lysena.
Resten av kåporna åkte dit med tape. Lite modifieringar av båten krävs för att få krökarna att gå fria. Men annars så ska det nog inte va så mycket jobb med dom.

Hyperbaken ska inte på Bastarden, den ligger bara där ändå.

Lysena är nog det som kommer att ställa till mest huvudbry, men problem är ju till för att lösas så det ska nog gå.
Eftersom instrumenteringen demonterades så är det ju självklart att den inte åker på igen, nä det få bli nytt i kolfiber.
Alla kåpstag måste byggas om, för det funkade inte riktigt. Undrar om man kan fixa dom i kolfiber också? Hm...

Det är attan att 1 maj närmar sig så jäkla fort och jag hittar bara på mer och mer att göra, kanske dags för en veckas semester.