söndag 13 april 2008

Man kan ha kul på vatten också!

Arbetsveckan avslutades med två dagars konferens med tillhörande teambuilding. Lite nytta gjorde nog konferensen, men det på kvällen det blev kul, för då va vi ut och åkte ribbåt. För den som inte vet vad en ribbåt är så kan jag berätta att det är en liten gummibåt med två 250 hk fyrtakts utombordare på. Ca: 70 knop toppade den som vi var ute med, dock så var det för lugnt vatten så han fick bara upp den i ca:60 knop. Men det rör på sig ganska bra det också!

Sen kom helgen och det va dags att dra sig ut till verkstan.
Lördagen började seeeent och seeeegt. Inte blev det nå mycket gjort när jag väl kom ut.
Men söndagen blev desto tidigare.
Jag började med att montera de nya fotpinnarna, men dom ville inte passa riktigt så det blev till å modda lite. Attans det tog nästan 3 timmar och då är ändå inte bromsljuskontakten monterad, för den fans inget fäste för. Ja, ja det löser sig nog när jag fått klura lite.
Det är en av fördelarna med att ha tusen saker på gång. När man får problem så dyker man på nå annat och sedan när man kommer tillbaka till problemet så brukar det va lättare att lösa.
Sedan blev det till å fixa lite mer med lysena, fast fan vet hur det ska bli när det blir klart. Det jäkliga är bara att epoxi tar så lång tid att härda så det tar tid innan man kan fortsätta.
Fick bort tanken från Bastarden och slipade den. En liten, liten bula fick jag spackla sedan är den klar för lack.
Kåporna blev också slipade och spacklade en gång till, dom är nog också snart klara för lack. Det är bara toppkåpan som jag inte kunnat slipa eftersom jag har hållit på med lysena.
Instrumenteringen kan nog räknas som 95% klar

Nu sitter jag hemma med en öm rygg och allmänt stel i kroppen. Ska nog ta en öl tror jag!