söndag 16 mars 2008

Hur får man en missanpassad polare att anamma den rätta tron!

Jag är nog inte den enda Duccatisten som har förvirrade polare som kör div. suspekta hojar. Så vad gör man? Jo självklart försöker man få dom att fatta att Ducati är det enda rätta för dom. Men tjat fungerar ju sällan på folk så det kräver lite list.

En förutsättning för att lyckas är självklart att man själv har en väl ljudande Ducce som man låter dom höra så ofta man kan.

Nästa steg är att man alltid ska ringa till objektet när man är på bankörning. Lämplig placering när man ringer är i början på rakan där alla ligger på full gas och ljudet är öronbedövande. Naturligtvis så berättar man hur jäkla kul man har och att solen alltid skiner på Ducceklubbens körningar.
Om objektet är en unkis så bör man också talaom hur många tjejer det är på Ducceklubbens körningar.

När övertalningsobjektet börjar mjukna lite så ger man bort ett medlemskap i Ducceklubben i julklapp eller present. Som medlem kan dom sedan börja läsa både valpen och SDK-forumet.
Nu kan jag garantera att objektet börjar mjukna.

Då är det dags att börja operation övertalning.
Påpeka gärna vilken hoj som står registrerat i presentationen av nya medlemmar på objektet i Valpen (ingen vill ju att folk ska tro att man äger t.ex. en HP. )
Att Duccedamer ä snabbare, snyggare och mycket trevligare än de vanliga raggen han kan hitta på krogen är naturligtvis en upplysning som bidrar till övertalningen.
Alla annonser man kan hitta mailas till objektet.
Berätta hur kul alla aktiviteter som Ducceklubben har.

När du känner att objektet nu bara behöver en liten liten knuff i rätt riktning så ger du bort en bankörning i present.
Det gör garanterat susen och nu är objektet fast i träsket.

En har jag lyckats med så bra så att nu när han träffade en hojdam med onämnbar hoj så har han själv lyckats omvända henne till den rätta tron och köpa en 900SS.
Sånt gör en Desmoholic lite stolt, man känner att man har bidragit lite till en bättre värld!

Nu har jag startat nästa projekt:
Objektet denna gång är en polare på jobbet som kör en GSXR i Rookie 1000.
Målet är ett medlemskap i Ducceklubben och att han byter hoj till 1098 och klass till BoTT.