fredag 5 september 2008

Nyduchad naken dam i verkstan!

Ja nu ska ni inte tro att jag skaffat depåhagga eller att jag ska börja skriva en ekivok blogg. Nä, nä det va bara den Italienska skönheten Marilyn som stod där avklädd, nytvättad och lucktade hallon... eller va det avfettningsmedel hon luktade!!!

Jo nu närmar si den mörka årstiden allt för snabbt och det är dags att smida planer inför nästa års bankörningar.
Marilyn som jag lyckades hålla på hjulen hela sommaren ska få nya kläder till nästa år. De gamla ska få lite småbättringar eftersom det blivit några skavanker i lacken och ett par extra lager klarlack är ju aldrig fel.
Frågan är bara vad man ska lägga för lack för att få vara lite nyskapande och inte som alla andra. kanske candy, mirra, flames, döskallar, pinuppor eller...
Jo det finns en hel del som inte redan är gjort på en Ducce, frågan är bara vad som är nytt men också gör sig bra. Men en sak är säker, lacken ska tas ett steg till från årets lack.

Bastarden då? Jo den ska också få ny lack. men förutom det så ska jag försöka ta minst ett steg till i ombyggnaden. Hm.... den hojen är nog ett evighets projekt för jag kommer på nya ideér hela tiden. Både realistiska och orealistiska, men dom orealistiska lockar av någon anledning mest :-)