söndag 5 oktober 2008

Höstrusk

Så va GATT:en avklarad. Ja för min del så blev det ingen GATT-körning får då satt jag i soffan och slappade, men middagen på kvällen vill man ju inte missa. Men det blev en nykter middag i år igen så att jag kunde köra hem. 01.00 avgick bilen från Tokholmo och 37 minuter senare parkerades den i Enköping, attans va den drar soppa när man har blyfot.
Några alvarliga ord från Pressidentan fick man, för att va spiknykter på en GATTmiddag duger ju inte. Ja, ja jag ska bättra mej och skaffa boende till mässmiddagen.

I dag blev det en vända ut till hojarna för att städa kontor (jag har ju ett kontor som verkstad) så att det går att jobba där. Sedan blev det lite löst planerande av vinterns ombyggnad av Bastarden. Nytt avgassystem med lite annorlunda dragning finns planer på, men nu fick jag även lite idéer på att göra om kåporna också. Ja, ja vi får se vad som blir gjort, jag hinner nog få många idéer innan vintern är slut.

Sedan va det hem och städa garaget så att bilen får plats. Så i natt fick den stå i garage för första gången i höst.
Med hojarna nakna och på depåstöd i verkstan och bilen i garaget så är hösten definitivt här och jag längtar redan till våren och första bankörningen. :-(