tisdag 20 maj 2008

Bloggtorka

Jo nog har det varit bloggtorka den senaste tiden Och skrivkrampen har nog inte lättat än, men ska försöka skriva några raden ändå.

Bastarden kom ut på gatan som planerat och fick även visa vad den gick för på gokartbana. Jo det går faktiskt att köra hoj på gokartbana, jobbigt som fan men redigt kul är det. Bastarden fick se sig passerad av en elak Bimota, så den blev lite ledsen i ögat. Men hyprarna höll sig där dom skulle, så takterna sitter i lite efter ett och ett halvt års dvala.
Men nu vet jag med säkerhet att nästa luftkylda hoj kommer att ha texten BIMOTA på tanken, fast nackdelen med en Bimota är att dom får man inte fulmecka med.

Sedan va det dags att fixa Hypern "Marilyn" inför första körningen på Knudan. Det borde ju gå på några dagar plus en helg för lackning. Ska ju bara fixa lite småsaker från förra årets marksyn samt montera radialpump, fotpinnat å nya kåpor.
Ju tjena Lena.....!
Kåporna från Dyskland var ju ett utmärkt prov på Dysk ingenjörskonst, fy fan så dålig passform skiten hade. Kåporna börjar sitta på plats men nu måste jag återgå till Bastarden för att få den redo för besiktning på fredag. Ska bli kul att se vad dom säger om skapelsen.... eller kanske inte.

Men nu börjar det bli panik med Marilyn för lacken är inte bestämd än och avresan till Knudan närmar sig. Det lutar nog åt att Marilyn kommer olackad och Bastarden får följa med som reservhoj.